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Features
Brand
sobokai
Size
φ277mm/ W277mm/ 55/ D277mm/ 55/ H20mm/
Material Number
material number7詳細
Material Icon
Microwave Safe
A microwave oven heats or cooks food very quickly using short electromagnetic waves, namely, microwaves. In most cases, the microwaves heat the water content of the food. However, in some cases, the microwaves concentrate on the carbonized (burnt) parts of the food, causing the temperature to rise higher than the other parts. For example, the microwaves concentrated on the carbonized (burnt) parts of stir-fried vegetables can create a large temperature difference in /on the tableware item, which may cause breakage. In addition to water content, oil content is also heated. The oil has a higher boiling point than the water, so it heats up at a higher temperature, creating a very large temperature difference between the parts that contain oil and the parts that do not, which can cause breakage.
・Never soak hot tableware in water or place it on the cold kitchen counter. Avoid rapidly heating frozen foods or putting [the cold tableware just taken out of the refrigerator] in the microwave. A rapid change in temperature will lead to “crazing” (chaps) or breakage.
※The products with gold or silver paintings, or applied with particular glazes are not microwave safe. We put a “Do Not Microwave” sticker on those items, so please confirm it.
※Accessories etc., made of other materials are excluded from microwave safe items.
Not Oven Safe
Dishwasher Safe
As for the products without the "Not Dishwasher Safe" stickers, please make sure to use them keeping the below matters in mind.
※If tableware items collide each other in the dishwasher, they will get broken.
※Most ceramic items absorb water. Even if the surface looks dry, there may still be some water in the tableware, which may cause your tableware to get moldy or smelly. So, please take it out of the dishwasher immediately after use, and dry thoroughly in a place where it can be exposed to the outside air.
つるんっとハリがあって、中心がくぼんでいる姿はちょっぴり白玉を連想させます。
でも実際はもちっとやわらかい白玉とは違って、堅い磁器の器です。
言わずもがなですが。
「スウェル」はソボカイブランドの器。
ソボカイブランドはプロユース向けに作られていて、料理人が食器から発想を得て
料理を生み出してほしいというコンセプトが込められています。
凹面にはソースを注いだり、別の器を組み合わせてみたりと考えながら盛り付けを楽しむことが出来ます。
外側の凹部分にも食材を並べることができます。
この器を使っているという時点でなんだかプロっぽくてお客さんを
おもてなしする時に使うとちょっぴりどや顔になってしまうこともあります…。
お家で使うのに、何枚もいる方はそんなにいないかもしれませんが
レストランでも使用することを考えているのでスタッキングもできるようになっています。
余白を活かした盛り付けをしてみると、上品になってレストランの盛り付けみたいに見えますよ。
普通の器では飽き飽き、、、
盛り付けにこだわってレストランのようなワンランクアップした料理を作りたい方はぜひ使ってみてください。
気になった方はこちらから
Swell 10" plate Image
The article featuring the Swell 10" plate
つるんっとハリがあって、中心がくぼんでいる姿はちょっぴり白玉を連想させます。
でも実際はもちっとやわらかい白玉とは違って、堅い磁器の器です。
言わずもがなですが。
「スウェル」はソボカイブランドの器。
ソボカイブランドはプロユース向けに作られていて、料理人が食器から発想を得て
料理を生み出してほしいというコンセプトが込められています。
凹面にはソースを注いだり、別の器を組み合わせてみたりと考えながら盛り付けを楽しむことが出来ます。
外側の凹部分にも食材を並べることができます。
この器を使っているという時点でなんだかプロっぽくてお客さんを
おもてなしする時に使うとちょっぴりどや顔になってしまうこともあります…。
お家で使うのに、何枚もいる方はそんなにいないかもしれませんが
レストランでも使用することを考えているのでスタッキングもできるようになっています。
余白を活かした盛り付けをしてみると、上品になってレストランの盛り付けみたいに見えますよ。
普通の器では飽き飽き、、、
盛り付けにこだわってレストランのようなワンランクアップした料理を作りたい方はぜひ使ってみてください。
気になった方はこちらから
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