Omelette pan

white

Description
It is a pan made of heat-resistant earthenware, associated with a casserole in Europe. You can notice the mat texture and smooth form. Being open fire & oven safe, it is usable for cooking various dishes such as a paella, Spanish omelette. Open fire to Table in busy mornings! You could use it first as a frying pan and then as a plate directly, which is such a time saver and also very stylish.
Price
¥3,960 (Including tax)
[exc tax ¥3,600]
Code
195221
Variations  |  Color
white
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Price in points: 3600 points
Availability
In stock

+
Description
It is a pan made of heat-resistant earthenware, associated with a casserole in Europe. You can notice the mat texture and smooth form. Being open fire & oven safe, it is usable for cooking various dishes such as a paella, Spanish omelette. Open fire to Table in busy mornings! You could use it first as a frying pan and then as a plate directly, which is such a time saver and also very stylish.

Features

Spec

Brand

studio m'

Size

φ230mm/ W300mm/ D230mm/ H50mm/ 760cc/

Material Number

material number9詳細

Material Icon

Color Shade Variations

Color Irregularities

Glaze or Slip Drips

Rough Clay

Pinholes

Crazing (Chaps)

Iron in Powder

Microwave Safe

Oven Safe

Not Dishwasher Safe

Open Fire Safe

.

Tags

一見、普通のプレートの様でいて、実はオーブンでも直火でも使える器がこのオムレツパン。

ヨーロッパでよく使われる浅鍋をイメージして、

パエリアやスパニッシュオムレツを作ったり、

肉や魚をたくさんの野菜やハーブを敷き詰めてオーブン焼きにしたり、

そして、それをそのまま食卓にサーブ出来る器として、企画されました。

我が家では、ハンバーグを作る時、フライパンである程度両面を焼いてから、

このオムレツパンに載せ替え、オーブンでじっくり焼きあげます。

そうすると、中までじっくり火が入り、外はカリっとしていながら、中は肉汁で溢れかえる

ハンバーグが出来上がります。

他にも、好きな具材でアヒージョを作る時にもオムレツパンを使います。

深さがあるので具材も沢山入りますし、オリーブオイルがこぼれる心配もありません。

赤い土の生地にマットな質感の釉薬を施し、シンプルながらも土の風合いを感じられる

器で、どんなシーンにも合わせやすいので重宝しています。

オーブンウェアとしてだけでなく、

盛面も広いので、ワンプレートとして使うのもおすすめ。

朝ごはんのプレートとして、パンやサラダ、ココットなどを盛り付けてもおしゃれです。

人が集まる時には、盛鉢としても活躍してくれます。

使い方次第で、イメージが広がるオムレツパン。

これからも出番が増えそうです。

商品詳細はこちらから

一見、普通のプレートの様でいて、実はオーブンでも直火でも使える器がこのオムレツパン。

ヨーロッパでよく使われる浅鍋をイメージして、

パエリアやスパニッシュオムレツを作ったり、

肉や魚をたくさんの野菜やハーブを敷き詰めてオーブン焼きにしたり、

そして、それをそのまま食卓にサーブ出来る器として、企画されました。

我が家では、ハンバーグを作る時、フライパンである程度両面を焼いてから、

このオムレツパンに載せ替え、オーブンでじっくり焼きあげます。

そうすると、中までじっくり火が入り、外はカリっとしていながら、中は肉汁で溢れかえる

ハンバーグが出来上がります。

他にも、好きな具材でアヒージョを作る時にもオムレツパンを使います。

深さがあるので具材も沢山入りますし、オリーブオイルがこぼれる心配もありません。

赤い土の生地にマットな質感の釉薬を施し、シンプルながらも土の風合いを感じられる

器で、どんなシーンにも合わせやすいので重宝しています。

オーブンウェアとしてだけでなく、

盛面も広いので、ワンプレートとして使うのもおすすめ。

朝ごはんのプレートとして、パンやサラダ、ココットなどを盛り付けてもおしゃれです。

人が集まる時には、盛鉢としても活躍してくれます。

使い方次第で、イメージが広がるオムレツパン。

これからも出番が増えそうです。

 

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